اخذ ویزا ایران
f
پایتخت تهران
زبان رسمی فارسی
حکومت جمهوری اسلامی
واحد پول ریال
مذهب اسلام- شیعه
امید طول عمر 78
جمعیت 79972846
شهرهای مهم تهران - اصفهان - تبر
مساحت 1648195 کيلومتر مربع
خط ساحلی
مختصات جغرافیایی
روز استقلال 22 بهمن 1357
قاره آسیا


اطلاعات مورد نیاز برای اخذ ویزا و نحوه ارسال مدارک :

تبعه تمام کشورهایی که دارای گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه) و اقامت حداقل 6 ماه در کشور خود باشند می توانند پس از ارایه مدارک لازم و اخذ روادید به ایران سفر نمایند.

اتباع خارجی جهت مسافرت به مناطق آزاد تجاری جمهوری اسلامی ایران (مانند کیش، قشم، چابهار و ...) نیازی به اخذ روادید نداشته و به راحتی می توانند در مبادی ورودی با اخذ مجوز ورود 14 روزه به آن مناطق وارد شوند. بدیهی است در صورت تمایل به ادامه سفر به سایر مناطق داخلی کشور، می توانند به دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه مستقر در آن منطقه آزاد مراجعه کرده و طبق مقررات روادید لازم را دریافت نمایند.

 ایرانیانی که طبق قوانین ایران، ترک تابعیت نکرده، لیکن گذرنامه خارجی در اختیار دارند نمی‌توانند با گذرنامه خارجی به ایران سفر نمایند و می بایست با اخذ گذرنامه معتبر ایرانی به کشور مسافرت نمایند.

 اتباع خارجی (آقایان) که دارای همسر ایرانی بوده و قصد دارند به همراه همسر خود به ایران مسافرت نمایند، علاوه بر مدارک موردنیاز برای صدور روادید که در قسمت مربوطه توضیح داده شده است، لازم است که مدارک زیر را نیز ارایه و یا ارسال نمایند:

درخواست کتبی زوجه

کپی گواهی ازدواج

 اتباع خارجی که دارای مادر ایرانی (و پدر خارجی) هستند فقط با اخذ روادید می توانند به ایران سفر نمایند، لذا علاوه بر مدارک مشترک برای صدور روادید که در قسمت مربوطه توضیح داده شده، لازم است که مدارک ذیل را نیز ارایه و یا ارسال نمایند:

کپی سند ولادت  

درخواست کتبی مادر

و کپی گواهی ازدواج  

 

  مدارک لازم و مشترک برای صدور انواع روادید

 فرم درخواست روادید یک برگ

 یک قطعه عکس 4×3 بیومتریک (از روبرو، بدون کلاه و عینک، پشت زمینه سفید)

 اصل گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه و دارای صفحات سفید و کافی)

 پرداخت هزینه صدور روادید

تبصره:

کسانی که درخواست روادید دو بار ورود و یا مکرر دارند، لازم است که قبلاً هماهنگی های لازم را انجام دهند.

ویزای ایران Iran Visa

تبعه تمام کشورهایی که دارای گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه) و اقامت حداقل 6 ماه در کشور خود باشند می توانند پس از ارایه مدارک لازم و اخذ روادید به ایران سفر نمایند.

اتباع خارجی جهت مسافرت به مناطق آزاد تجاری جمهوری اسلامی ایران (مانند کیش، قشم، چابهار و ...) نیازی به اخذ روادید نداشته و به راحتی می توانند در مبادی ورودی با اخذ مجوز ورود 14 روزه به آن مناطق وارد شوند. بدیهی است در صورت تمایل به ادامه سفر به سایر مناطق داخلی کشور، می توانند به دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه مستقر در آن منطقه آزاد مراجعه کرده و طبق مقررات روادید لازم را دریافت نمایند.

 ایرانیانی که طبق قوانین ایران، ترک تابعیت نکرده، لیکن گذرنامه خارجی در اختیار دارند نمی‌توانند با گذرنامه خارجی به ایران سفر نمایند و می بایست با اخذ گذرنامه معتبر ایرانی به کشور مسافرت نمایند.

 اتباع خارجی (آقایان) که دارای همسر ایرانی بوده و قصد دارند به همراه همسر خود به ایران مسافرت نمایند، علاوه بر مدارک موردنیاز برای صدور روادید که در قسمت مربوطه توضیح داده شده است، لازم است که مدارک زیر را نیز ارایه و یا ارسال نمایند:

درخواست کتبی زوجه

کپی گواهی ازدواج

 اتباع خارجی که دارای مادر ایرانی (و پدر خارجی) هستند فقط با اخذ روادید می توانند به ایران سفر نمایند، لذا علاوه بر مدارک مشترک برای صدور روادید که در قسمت مربوطه توضیح داده شده، لازم است که مدارک ذیل را نیز ارایه و یا ارسال نمایند:

کپی سند ولادت  

درخواست کتبی مادر

و کپی گواهی ازدواج  

 

  مدارک لازم و مشترک برای صدور انواع روادید

 فرم درخواست روادید یک برگ

 یک قطعه عکس 4×3 بیومتریک (از روبرو، بدون کلاه و عینک، پشت زمینه سفید)

 اصل گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه و دارای صفحات سفید و کافی)

 پرداخت هزینه صدور روادید

تبصره:

 کسانی که درخواست روادید دو بار ورود و یا مکرر دارند، لازم است که قبلاً هماهنگی های لازم را انجام دهند.

 

روادید جهانگردی

 کلیه متقاضیان روادید جهانگردی، اعم از کسانی که قصد بازدید از مناطق دیدنی و یا آثار باستانی را داشته و یا افرادی که به منظور زیارت اماکن مقدسه در شهرهای مذهبی عازم جمهوری اسلامی ایران هستند، با مدارک زیر می توانند ویزا دریافت کنند:

مدارک لازم :

تکمیل فرم روادید

یک قطعه عکس 4×3  از روبرو، زمینه روشن، بدون کلاه و عینک

ارایه اصل گذرنامه با اعتبار بیش از شش ماه و تعداد کافی صفحات سفید.

پرداخت هزینه روادید

کسانی که از طریق شرکت های توریستی اقدام نموده‌اند، لازم است که شماره مجوز و تاریخ صدور مجوز دریافت شده از وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران را اعلام نمایند.

 مدت زمان لازم برای صدور روادید جهت کسانی که با ارایه مدارک به بخش کنسولی، درخواست خود را ارایه نموده اند حداقل سه هفته و برای کسانی که شماره مجوز وزارت خارجه را از طریق شرکت های توریستی در اختیار دارند ظرف چند روز می‌باشد.

 

 

 

اطلاعات تماس با مسئول مربوطه در شرکت :

01732350062
09113709365