اخذ ویزا چین
f
پایتخت پکن
زبان رسمی ماندارین
حکومت دولت سوسیالیستی تک‌ح
واحد پول ین
مذهب بودایی
امید طول عمر 65
جمعیت ۱٬۷۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ نفر
شهرهای مهم پکن -
مساحت ۹٬۵۹۶٬۰۰۰ کیلومتر
خط ساحلی
مختصات جغرافیایی
روز استقلال
قاره آسیا


اطلاعات مورد نیاز برای اخذ ویزا و نحوه ارسال مدارک :

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزا، تکمیل فرم ویزای چین است. فرم تقاضای ویزای چین باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین در تهران شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

زمان و هزینه صدور ویزای چین

در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.

اطلاعات تماس با مسئول مربوطه در شرکت :

01732350062
09113709365